fbpx

Vincent: “Ik realiseer me dat wat ik nu voel dichtbij een verliefdheid komt die ik pas voel als ik iemand al een tijdje ken.”

 

Daar zit ik dan…  In de tuin van Brout in Maarssen, met mijn laptop voor mijn neus, uitkijkend op de Vecht.

De vlinders in mijn buik manifesteren zich niet meer als buikpuin, angst of onzekerheid over mezelf en de ander. Ik ervaar juist verbondenheid, wederzijds vertrouwen en daadkracht om samen de wereld te veroveren.

Na jarenlang als acteur op de planken te hebben gestaan in theaters in binnen -en buitenland maakte ik zo’n tien jaar geleden de beslissing om me te gaan richten op training en coaching. Dat begon als freelance-trainer en facilitator waar de nadruk vooral lag op presentatie en communicatie vraagstukken. Dat voelde als een vis in het water omdat ik flink kon putten uit mijn eigen ervaringen als zanger en acteur. Toch miste ik iets. Ik wilde verdieping en daarom zette ik mijn eerste stappen in de wereld van persoonlijk leiderschap.

Als trainer vind ik het belangrijk om onbaatzuchtig te kunnen trainen en dienstbaar te zijn aan de groep mensen die ik voor me heb. Mijn volgende stap was dan ook, om eerst bij mezelf te beginnen. Persoonlijk leiderschap gaat immers áltijd eerst over onszelf. Dat ging met vallen en opstaan omdat die ontwikkeling ook af en toe ‘pijn deed’.

Ik kwam erachter wat de impact was van mijn gedrag en daardoor ook waarin en hoe ik wilde groeien. Ik merkte dat ik een sterke behoefte kreeg om onderdeel uit te willen maken van een nieuwe relatie. Een community van trainers en coaches die vanuit een gezamenlijke visie inspireren en geïnspireerd worden.

In Brout heb ik die relatie gevonden. De eigen, authentieke visie waardoor we mensen daadwerkelijk willen transformeren en niet veranderen, past bij mij. Veranderen is leuk maar draagt uiteindelijk niet bij aan een blijvende gedragsverandering. Transformatie gaat een stap verder. Denk aan water dat in ijs verandert. Dat verandert makkelijk terug naar de oorspronkelijke vorm zodra de omgeving verandert.

Een transformatie is onomkeerbaar

Door de impact echt op te zoeken, mensen te helpen om helderheid te krijgen over wat ze vinden, voelen, denken of willen zullen ze de noodzaak en de urgentie voelen om te zien waar hun eigen invloed ligt om die vervolgens in te zetten. Daar krijg ik vlinders van in mijn buik.

Brout heeft een mooie uitdagende visie, waar ik me volledig in kan vinden. Brout wil 1 miljoen mensen aanraken en dat ik daar als hoofdtrainer van Brout aan bij kan dragen, maakt me meer dan trots.

De Brout Trainersopleiding

In de Brout Trainersopleiding leer je als trainer of coach het beste in mensen naar boven te halen. Je leert het onbespreekbare, bespreekbaar te maken en ook dat je niet bang hoeft te zijn te confronteren als dat nodig is. Altijd vanuit respect en met integriteit.

We kiezen, als dat nodig is, niet voor de meest comfortabele weg. Deze werkwijze zorgt ervoor dat ik dagelijks vol energie en passie naar mijn werk ga, omdat dat precies is waar ik zelf ook naar op zoek was.

vincent

Wil je ook zo’n Brouteske groei?

Het leven is mooi, hier aan de Vecht in Maarssen op kantoor bij Brout. Een plek waar voor mij alles mogelijk is, groei centraal staat en we alles bij elkaar naar boven halen om de beste versie van onszelf te worden. Neem gerust contact op als jij bij Brout wilt horen. We zijn opzoek naar je!

Maak kennis met Brout
visualssummerschool 06