fbpx

Uit eerder onderzoek uit de positieve psychologie is gebleken dat het mogelijk is om gelukkiger te worden door het maken van een korte dagelijkse oefening. In Nederland wordt er nog niet veel onderzoek gedaan naar de positieve psychologie, maar op de universiteit Leiden gaat er de komende weken een onderzoek lopen.

Je doet het onderzoek natuurlijk vooral mee omdat je handvaten wilt krijgen om je geluksgevoel te vergroten. Je maakt echter ook kans op 400 euro! Onder alle deelnemers die het hele onderzoek afronden worden drie geldprijzen verloot. Eén van 400 euro en twee van 100 euro.

De werking van het geluksonderzoek ‘Oefeningen in geluk’

Doe mee en maak gedurende één week dagelijks een korte oefening van 10 minuten. Op vier verschillende momenten, voorafgaand aan de oefening en vervolgens in de periode daarna, wordt een korte vragenlijst van ongeveer 10 minuten afgenomen. Voor dit onderzoek hoeft u de deur niet uit, want alles gaat gewoon via het internet. Alle gegevens worden geanonimiseerd verwerkt.

Klik op deze link om mee te doen!

Dit onderzoek wordt gedaan door het onderzoeksteam Positieve Psychologie, o.l.v. Dr. Jos F. BrosschotInstituut Psychologie, Universiteit Leiden. Het onderzoek is inmiddels afgesloten.

Het IvPP en Positief Psychologisch onderzoek

Het IvPP is erg geïnteresseerd in wetenschappelijk onderzoek naar positief psychologische behandelmethoden. Dit onderzoek wordt volledig gedaan door de universiteit Leiden en we voor vragen of opmerkingen verwijzen we u dan ook naar de onderzoekers.

Brouteers zijn professionals met een rebels randje en altijd op zoek naar goud. Lees verder als jij meer weten over wie we zijn of hoe we werken. Heb je vragen? Neem dan contact met ons op!