Ik heb een videoboodschap voor je ingesproken.

Heb jij controle of ben jij de hele dag aan het controleren? Bij Border Collies zoals jij, is het vaak dat laatste. Daarom heb ik voor jou een videoboodschap klaargezet. Hierin geef ik een handige tip hoe je jouw behoefte aan controle op een positieve manier kunt inzetten.

Wil je jouw behoefte aan controle de baas worden? Ontdekken wie jij écht bent? Dan is Leading Self het trainingsprogramma voor jou.
Leading Self bestaat uit vier trainingsdagen en een individueel coachgesprek. Daarnaast ga je aan de slag met intervisie, doe je ontwikkelopdrachten en overleg je met je buddy. Het volledige programma, van intake tot en met afsluiting, is uitgespreid over 4 maanden.
Bekijk programma

Wat hebben voorgaande deelnemers geleerd?

BertvplateringenPHOTO 3

Ik mag mijn punt wél maken

Bert van Plateringen is zelfstandig ondernemer in de externe communicatie. Hij startte aan ons leiderschapsprogramma Leading Self met de vraag: ‘Vind ik mijn werk over vijf jaar ook nog leuk?’

Lees meer over Bert zijn inzichten

80951552 9D9B 4926 97E9 B6F84A1196F9 1 201 a

Ik geef nu mijn eigen grenzen aan

Marc Bodeman volgde het programma Leading Self en ging een goed gesprek aan met zijn ouders. Nu weet hij waarom hij is geworden zoals hij nu is.

Lees meer over Marc zijn inzichten

Ouisam foto Brout Story scaled

Ik ben altijd bezig geweest om ‘erbij te horen’. 

Ouisam nam actie en leerde haar leven zelf te beïnvloeden. Dat maakt nu alles anders. “Brout raakt mij in de kern en daardoor is mijn leven veranderd”

Lees meer over Ouisam haar inzichten.