Ik heb een videoboodschap voor je ingesproken.

Wat jij voor anderen doet, verwacht jij dat terug? Of spreek je uit wat jouw behoefte is? Voor een wandelende tak zoals jij, is dat vaak lastig. Daarom heb ik voor jou een videoboodschap klaargezet. Hierin geef ik een tip om je uit te leren spreken.

Wil je leren om jezelf wél uit te spreken? Nog meer ontdekken over wie jij echt bent? Dan is Leading Self het trainingsprogramma voor jou.
Leading Self bestaat uit vier trainingsdagen en een individueel coachgesprek. Daarnaast ga je aan de slag met intervisie, doe je ontwikkelopdrachten en overleg je met je buddy. Het volledige programma, van intake tot en met afsluiting, is uitgespreid over 4 maanden.
Bekijk programma

Wat hebben voorgaande deelnemers geleerd?

BertvplateringenPHOTO 3

Ik mag mijn punt wél maken

Bert van Plateringen is zelfstandig ondernemer in de externe communicatie. Hij startte aan ons leiderschapsprogramma Leading Self met de vraag: ‘Vind ik mijn werk over vijf jaar ook nog leuk?’

Lees meer over Bert zijn inzichten

80951552 9D9B 4926 97E9 B6F84A1196F9 1 201 a

Ik geef nu mijn eigen grenzen aan

Marc Bodeman volgde het programma Leading Self en ging een goed gesprek aan met zijn ouders. Nu weet hij waarom hij is geworden zoals hij nu is.

Lees meer over Marc zijn inzichten

Ouisam foto Brout Story scaled

Ik ben altijd bezig geweest om ‘erbij te horen’. 

Ouisam nam actie en leerde haar leven zelf te beïnvloeden. Dat maakt nu alles anders. “Brout raakt mij in de kern en daardoor is mijn leven veranderd”

Lees meer over Ouisam haar inzichten.