Hallo Leeuw,

Is erkenning voor jou belangrijk?

Het archetype van de ‘leeuw’ verwijst naar iemand die primair behoefte heeft aan erkenning. Leeuwen verlangen naar waardering, aandacht en het gevoel belangrijk te zijn in de wereld. Ze streven naar grootsheid en willen uitblinken in hun vakgebied of in hun prestaties. Bovendien hebben zij een natuurlijke neiging om te leiden en hebben een sterk verlangen om gezien en gehoord te worden.

Lees verder

Meer info in de brochure

We helpen je graag in je persoonlijke groei met het leiderschapsprogramma Leading Self.  Meer info over de Leeuw

  Talenten

  Als Leeuw heb je een diepe behoefte heeft aan erkenning, straal je natuurlijke charme en aanwezigheid uit. Je hebt de talenten om anderen te inspireren en te motiveren, en je bent zelfverzekerd in het najagen van je doelen. Je bent moedig en bereid om hard te werken om succes te behalen. Bovendien ben je bedreven in het benadrukken van je sterke punten en het tonen van je waarde aan anderen.

  Valkuilen

  Als Leeuw is belangrijk om je bewust te zijn van de valkuilen die gepaard gaan met dit archetype. Soms kan je afhankelijk worden van externe erkenning en de goedkeuring van anderen. Het is essentieel om je eigenwaarde niet volledig te laten bepalen door externe bronnen en om geluk en tevredenheid van binnenuit te cultiveren. Wees open voor feedback en kritiek, en probeer deze constructief te gebruiken in je persoonlijke groei.

  Hoe zet jij dit in?

  Om dit archetype op een positieve manier in te zetten, is het belangrijk om te streven naar persoonlijke groei en succes voor jezelf, los van externe erkenning. Gebruik je leiderschapskwaliteiten om anderen te inspireren en te begeleiden, met oog voor hun behoeften en groei.

  Sta open voor feedback en blijf jezelf verbeteren. Door je sterke punten te erkennen en te benutten, kun je anderen inspireren en een positieve impact hebben op je omgeving.

  Leading Self: ontdek meer over jezelf

  Leeuw, het is slechts de uitkomst van een quizje. Toch zegt het wel iets. Wil je meer over jezelf te weten komen? Dan is Leading Self het trainingsprogramma voor jou.
  Leading Self bestaat uit vier trainingsdagen n een individueel coachgesprek. Daarnaast ga je aan de slag met intervisie, doe je ontwikkelopdrachten en overleg je met je buddy. Het volledige programma, van intake tot en met afsluiting, is uitgespreid over 4 maanden.

  Module 1

  Wat wil ik echt? 

  Je gaat aan de slag met je dromen, idealen en doelen. Jouw persoonlijke verhaal staat centraal, vanuit je eigen persoonlijkheid, talenten en valkuilen. Je ontdekt wat écht belangrijk voor jou is en waarom. Je loopt naar buiten met een helder actieplan.

  Individuele coaching

   

  Tijdens module 1 heb je verschillende inzichten gekregen. Met een individuele coaching neem jij je doelen nog eens onder de loep en stel je ze scherp(er) op basis van deze inzichten.

  Module 2 

  Ik en de ander 

  Je bent verbonden met jezelf en leert nu ook hoe je een ander mee krijgt vanuit verbinding. Dus hoe zorg je dat je krijgt wat je echt wilt, terwijl je anderen ook geeft wat zij willen.

  Module 3 

  Hoe houd ik de regie?

  Ben je je bewust van jouw blokkades die de weg naar je doel kunnen saboteren? In welke situaties val je in je valkuilen en hoe klim je hier weer uit? Na deze module is jouw toolbox gevuld en behoud je makkelijker regie.

  Intake

  Mei 2023

  Trainingsdag 1

  24 en 25 mei 2023

  Individuele coaching

  Juni 2023

  Trainingsdag 2

  22 juni 2023

  Trainingsdag 3

  13 juli 2023

  Intake

  September 2023

  Trainingsdag 1

  2o en 21 september 2023

  Individuele coaching

  Oktober 2023

  Trainingsdag 2

  18 oktober 2023

  Trainingsdag 3

  15 november 2023

  Intake

  November 2023

  Trainingsdag 1

  22 en 23 november

  Individuele coaching

  December 2023

  Trainingsdag 2

  20 december 2023

  Trainingsdag 3

  24 januari 2024