Insights Discovery

Veranderen start met inzicht
OVER DE METHODEBROCHURE AANVRAGEN

Insights Discovery

Op zoek naar een ervaren partij om de Insights Discovery methode in je organisatie te introduceren?

Over Insights Discovery

De Insights Discovery methode geeft je inzicht in jezelf en de mensen om je heen. Dat kan vervolgens als basis dienen voor een training om de communicatie te versterken, conflicten beter te begrijpen en het zelfbewustzijn van een team te verbeteren.

Het begint met het invullen van een korte online vragenlijst. Aan de hand daarvan wordt een profiel opgesteld dat inzicht geeft in de unieke psychologische voorkeuren van mensen. Deze inzichten kunnen worden gebruikt om individuen, teams en organisaties effectiever te laten functioneren.

Waar wordt de Insights Training voor ingezet?

Een training met behulp van de Insights Discovery methode kan helpen om verschillende doelstellingen te bereiken:

  • Versterken van de communicatie binnen het team
  • Betere communicatie tussen medewerkers en klanten
  • Duidelijk krijgen van de krachten en verbeterpunten van een team
  • Creëren van een klantgerichte cultuur
  • Inzicht krijgen in de organisatiecultuur

Trainingen worden bij ons altijd als een maatwerktraject gegeven. Als je specifieke wensen of doelen hebt, kunnen we bekijken of dit met de Insights Discovery methode te behalen is. Wij denken altijd graag met je mee.

Wat komt er in een Insights Training aan bod?

In de Insights Training krijgen de deelnemers hun Insights Discovery profiel uitgereikt. Aan de hand hiervan wordt de Insights Discovery methode verduidelijkt. Daarna gaat de trainer direct met de inzichten aan de slag. Dit wordt altijd gedaan met interactieve methoden.

Elke training wordt door ons op maat gemaakt. We sluiten altijd aan op de doelen, wensen en resultaten die je wilt bereiken. De inhoud en duur van de training kan daardoor variëren. Een basistraining (uitreiking profiel en bijbehorende verduidelijking) kan al worden verzorgd vanaf een dagdeel.

Voorafgaand aan elke training of programma voeren wij een intakegesprek. Daarbij  adviseren we je graag over wat Insights Discovery voor jouw organisatiekan betekenen.

Over Brout

Inner leadership, outer change

Brout werkt samen met haar klanten aan oplossingen. We zetten trainingen altijd in om één of meerdere organisatiedoelen te bereiken.

Onze trainers zijn allemaal gecertificeerd Insights Discovery practitioner. Daarnaast hebben ze expertise binnen veel verschillende branches. Ons team is bovendien groot genoeg om ook binnen de grootste organisaties trajecten te vervullen. Tot nu toe is onze grootste Insights-opdracht er één met 17 trainers geweest die tegelijkertijd bij een klant werkten.

Maak hieronder kennis met onze trainers en lees wat onze klanten over ons zeggen.

Over de trainers

Bas Keyser

Bas Keyser

Senior consultant

Joanie van der Sande

Joanie van der Sande

Consultant | Trainer | Coach

Farzana Iqbal

Farzana Iqbal

Consultant | Trainer | Coach

farzana@brout.nl

Anne Poelstra

Anne Poelstra

Trainer | Coach

Mathijs Ummels

Mathijs Ummels

Consultant | Trainer | Coach

Sylvia Weijmer

Sylvia Weijmer

Consultant | Trainer | Coach

sylvia@brout.nl

Marie Stadshouders

Marie Stadshouders

Trainer | Coach

Lizette Cohen

Lizette Cohen

Consultant | Trainer | Coach

Meer informatie over de Insights Training?

Vul dan hieronder je emailadres in en wij sturen je het informatiepakket met daarin een voorbeeldrapport, de verschillende onderdelen van Insights en een praktijkcasus.

Brout werkt onder andere voor:

Wat zeggen de deelnemers?

Op basis van 21 ervaringen scoort onze Insights Training een 8,5 op Springest.

Christina Wallet – Developer
“Mijn ervaring is zeer positief in alle opzichten! Inhoudelijk is de training van een hoog niveau en Bas als coach/motivator brengt het uitstekend en is stimulerend.”

Bert Roerdink – Partner
“Teun heeft precies aangevoeld welke cultuur er heerst en daarop zijn training toegespitst. Door zijn gerichte vragen werd het een hele open discussie waarbij begrip en respect de boventoon voerde.”

Arien de Groot – Consultant
“De training was leerzaam en praktisch toepasbaar. Gezonde mix van theorie en praktijk. Het bijbehorende profiel is uitgebreid en goed onder woorden gebracht.”

The magic starts here

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in en we nemen binnen één werkdag contact op. 

Meer informatie

Heb je behoefte aan meer informatie over de mogelijkheden van Insights Discovery binnen de organisatie?Neem dan direct contact op via 020-2604050. Eén van onze consultants staat je te woord of we plannen direct een terugbelafspraak in.

Liever contact via email of wil je dat we jou bellen?
Vul dan het formulier hiernaast in.

Meer weten? Behoefte aan overleg?

Neem gerust contact op