fbpx

Waarom we ontwikkelen wat we ingewikkeld hebben

Inwikkelen

De eerste twintig, vijfentwintig jaar van je leven ben je druk bezig met jezelf in te wikkelen. Je opvoeding, puberteit, schooltijd, studietijd en begin van carrière vertellen je precies wat er van je verwacht wordt en hoe je hier invulling aan dient te geven.

Als je wat ouder wordt besteed je vooral tijd aan je carrière, het gezin, een sociaal netwerk, sport, hobby’s en overige activiteiten. Maar je vergeet nogal eens jezelf. Werk wordt routine, het gezin een sleur. Voor sociaal netwerk heb je te weinig tijd en sporten kan altijd nog morgen. Net als je hobby’s en overige activiteiten. Al met al behoorlijk ingewikkeld allemaal.

Terwijl je agenda uitpuilt, deadlines dichterbij komen, to-do lijsten alsmaar langer worden, budgetten overschreden worden en afspraken gepland worden komt dan opeens Covid-19. En dat maakt het allemaal nog veel ingewikkelder. Of toch niet?

Training

Een wereldberoemde man zei het al: Elk nadeel heb z’n voordeel!

Wanneer ontkenning, frustratie en misschien de tijdelijke slachtofferrol plaats hebben gemaakt voor acceptatie, ontstaat er stilte en rust. Ruimte om te groeien.

Net als een spier hebben karakter en persoonlijkheid ook training nodig om te kunnen groeien. Wat nou als ik zeg dat Covid-19 hét moment bij uitstek is om jezelf te laten groeien? Dé kans om sterker uit deze crisis te komen dan dat je erin ging. Met een training persoonlijke ontwikkeling zet je jouw zorgen opzij en concentreer je je op wat je wél wilt bereiken!

Een unieke kans om in tijden van bezinning jezelf de vraag te stellen: “Van welke ‘wikkels’ wil ik mezelf ontdoen?” Om vervolgens de juiste mensen om je heen te verzamelen die je hierbij kunnen helpen.

Ontwikkelen

Die langverwachte gedragsverandering gaat dus hand in hand met het ontdoen van de wikkels die jou al veel te lang in hun greep hebben. Wij bij Brout zijn als trainers en coaches erin gespecialiseerd om jou te laten excelleren. We geloven er sterk in dat iedere persoon reeds alles in zich heeft om een perfect gelukkig leven te leiden.

Echter om dit ook echt te kunnen zal je bepaalde kwaliteiten in jezelf moeten aanspreken. Talenten benutten, keuzes maken (ja ook die moeilijke…) en durven ‘naar binnen te gaan’. Patronen en overtuigingen te herzien. En omdat het je tot op heden nog niet (helemaal) gelukt raad ik je aan om je hierbij te laten helpen. Omdat als je het zelf zou kunnen, het al lang gelukt was, toch?

Maak kennis

Maak werk van je goede voornemens door je in te schrijven voor een van onze persoonlijk leiderschap trainingen of schrijf je in voor een van onze open programma’s die je helpen om nog beter leiding te kunnen geven aan jezelf.

Kom gerust eens nader kennis maken met wie wij zijn en wat we het allerliefste doen tijdens onze eerstvolgende try-out. Op zoek naar een training persoonlijke ontwikkeling? Leg dan contact met een van onze ervaren coaches die jou helpen om jezelf persoonlijk te ontwikkelen deze zomer.

Tot ziens bij Brout!